Fiore Uitvaartzorg organiseert samen met LEF Verliesbegeleiding een lezing over rouw bij kinderen en jongeren. U bent hiervoor welkom in het “Afscheidshuis Fiore”, Kerkpad 17 te Sint Hubert.

Drs. Tanja van Roosmalen, rouwtherapeut kinderen en jongeren geeft uitleg.

Ook al willen we kinderen en jongeren zo lang mogelijk beschermen, soms moeten zij al op jonge leeftijd afscheid nemen van iemand van wie ze heel veel houden. Dan kun je diegene nog eigenlijk helemaal niet missen.

Hoe gaan kinderen en jongeren om met zo’n ingrijpend verlies? Hoe rouwen ze? Wat begrijpen kinderen van de dood? En wat helpt hen om verder op te groeien met het verlies?

Tijdens de informatieavond op donderdag 18 januari 2018 neemt Tanja van Roosmalen ons mee in dit thema. Tanja is rouwtherapeut voor kinderen en jongeren bij LEF verliesbegeleiding in Sint Anthonis en ondersteunt bij verlies door ziekte en overlijden.

In de pauze is er de mogelijkheid voor een rondleiding door het Afscheidshuis van Fiore. De medewerkers van Fiore Uitvaartzorg zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Inloop vanaf 19.00 uur. Lezing 19.30 - 21.30 uur.

Aanmelden noodzakelijk: via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0485 - 47 00 00.