Onder de vlag van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill wordt op zondag 25 maart Pruuf de Lente georganiseerd.

Een nieuwe activiteit waarbij eten, drinken en genieten gecombineerd wordt met een wandeling door een gedeelte van de mooie omgeving van Langenboom en Mill. Reserveer tijdig, want vol is vol.

Initiatief

Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal Langenboom), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom Mill), Sandra van Bergen (Libre’s Eeterij Mill) en Monique Nelson (Het MoMent Langenboom) namen het initiatief voor Pruuf de Lente. “Ondertussen ben ik ruim een jaar actief binnen Ontdek Mill,” vertelt Sandra van Bergen van café Libre en Libre’s Eeterij. “Het is mooi om gezamenlijk activiteiten te organiseren om eigen inwoners en toeristen te laten zien hoe fantastisch onze omgeving is. We zoeken naar verschillende activiteiten om zo diverse doelgroepen te bereiken. Met Pruuf de Lente richten we op liefhebbers van wandelen door de natuur in combinatie met lekker eten in lentesferen.”

Pruuf de Lente

Sandra: “Vanaf 10.00 uur kan elk uur een groepje van maximaal 20 personen aan deze culinaire wandeltocht beginnen. Start is bij Het Glaslokaal/De Lummel in Langenboom. Daar is ook voldoende parkeerruimte. Na een eerste gerechtje daar gaat men naar de Valkhoeve, daarna Onder de Kersenboom, dan naar ons bij Libre’s Eeterij en als laatste naar Het MoMent.” De route is bijna 8 kilometer lang. “Nu al hebben we erg leuke reacties op dit initiatief gekregen. De bedoeling is elk seizoen een dergelijke activiteit te organiseren.”

Reserveren

Belangstelling ook aan te sluiten bij Pruuf de Lente? Starten kan om 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. Sommige starttijden zitten al vol, dus... Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is.
Ga naar de Facebookpagina Pruuf De Lente (https://www.facebook.com/pruufdelente) om uw ticket te reserveren. U ontvangt dan per e-mail alle informatie.