Op woensdag 21 maart wordt in Sint Hubert de eerste activiteitenmiddag georganiseerd. We starten in gemeenschapshuis De Jachthoorn om 14.00 uur met een bingo.

Natuurlijk zijn er ook leuke prijsjes die gesponsord zijn door lokale ondernemers. Aansluitend kunnen de leden nog gebruik maken van enkele oud Hollandse spelen. Ontmoeting en gezelligheid staat natuurlijk voorop. En zo als gebruikelijk staat de koffie en thee klaar! Er is nog plaats en U kunt zich dus nog aanmelden.

“Leefbaarheid en ontmoeting zijn twee van de belangrijkste pijlers voor vereniging ZorgSchakel Sint Hubert” aldus voorzitter Ed Derks. Daarom is onderzoek gedaan naar de behoefte voor een 3e dagdeel naast de bestaande dagdelen op maandag- en vrijdagochtend. “Hierop hebben we vele positieve reacties ontvangen. Uit de enquête blijkt er behoefte te zijn aan een 3e dagdeel, maar dan met een activiteit. De werkgroep heeft dit verder uitgewerkt en voor het eerste half jaar een programma gemaakt.”

Er zit een behoorlijke diversiteit in de activiteiten van bingo tot bloemschikken en vogelkooi maken. Zelf tapas maken, een natuurwandeling met gids en film(s) van vroeger.

Het ontmoetingscentrum op maandag- en vrijdagochtend veranderd niet. Het ontmoetingscentrum in De Jachthoorn is een begrip binnen de Sint Hubertse gemeenschap Zo’n 25 bezoekers, komen samen op maandag- en vrijdagochtend voor sociale contacten, gezellig te praten en om een kaartje te leggen onder genot van koffie en thee.