Aanstaande zaterdag 24 maart staat de jaarlijkse gratis toegankelijke inloop-avond van de Straetlappen weer op het programma. Dit van 20.00 uur tot 23.00 uur in partycentrum City Resort aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.

Net als elk jaar nodigen zij hiervoor ook andere muzikale relaties uit. Dit jaar zijn dat VoiceMill en de Bent Zonder Vent.

Programma

Naast diverse smartlappen en gezellige meezingers door de Straetlappen zelf, hoort en ziet u er meer. Want ook popkoor VoiceMill is die avond aanwezig. Daarnaast hoort en ziet u ook de Bent Zonder Vent. Dit muzikale gezelschap brengt niet alleen een gevarieerd muziek repertoire, maar is ook op het gebied van cabaret en entertainment enorm sterk.

Prijzen

Naast al deze muzikale optredens is er die avond ook wat te winnen. Er zal namelijk een loterij gehouden worden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze zijn beschikbaar gesteld door Buitengewoon Kado uit Mill.

Gratis

De toegang is gratis en ook een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. Kortom, avondje genieten van leuke en gezellige muziek? Dan bent u van harte welkom op zaterdagavond 24 maart van 20.00 uur tot 23.00 uur bij partycentrum City Resort aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. www.straetlappen.nl