De Boekenkast van de ZorgSchakel Sint Hubert start binnenkort met het thema voorjaar. In een aparte thema kast worden boeken die met het voorjaar te maken hebben aangeboden. Men moet dan denken aan onderwerpen zoals Pasen, lente en tuinieren.

Later in het jaar worden er boeken met andere thema’s beschikbaar gesteld.

Zoals gebruikelijk kunnen ook deze boeken worden meegenomen naar huis en later weer teruggebracht zonder enige reservering of administratie. Hebt u interesse dan kunt u tijdens de openingstijden van gemeenschapshuis De Jachthoorn de thema kast bezoeken.

Inmiddels wordt er goed gebruik gemaakt van de boekenkast. Wekelijks zien de werkgroep leden dat er boeken worden opgehaald en teruggebracht. Er ontstaan open plekken die worden opgevuld met nieuwe boeken. Via de boekenkast in Langenboom krijgen we binnenkort de beschikking over grote letter boeken. Die kun je vinden onder een aparte categorie. Om het aantal boeken dat elke week wordt uitgeleend beter te kunnen monitoren worden de gebruikers gevraagd om de boeken in te leveren in een literatuurbak. De werkgroep nodigt iedereen uit om een keer een boek mee te komen nemen en wenst alle gebruikers veel lees plezier.