In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen.

Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Lactatiekundige Nellie Schonenberg is aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze ochtend komt Simone Swinkels vertellen over babyzwemmen bij ‘Spetterpret’. Een baby heeft 9 maanden in het water van de baarmoeder gezeten en daardoor is water een hele bekende en vertrouwde materie voor de baby waarin hij zich goed kan ontspannen.

En volgende maand op 2 mei bestaat het mamacafé 4 jaar. Op deze ochtend zouden we het leuk vinden als de moeders ook hun moeders, de grootmoeders van hun kroost, meebrengen om samen koffie te drinken zodat ze kennis kunnen maken met het mamacafé en we zijn benieuwd naar hun verhaal.

Het mamacafe is elke eerste woensdag van de maand, van 9.30 uur tot 11.30 uur in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill.

Voor meer informatie www.mamacafemill.nl.