Iedereen kan vandaag nog (zondag 1 april) tickets kopen voor het tweede tribute-concert bij City Resort Mill en het goede doel te steunen.

Van alle tickets voor het concert van Colplace en Best of Foo die tot en met 1 april worden verkocht gaat er €5,- naar Stichting Matchis, het Nederlandse Centrum voor Stamceldonoren.

Stichting Matchis

Coldplace was een van de favoriete bands van Dennis Verweijen, die vorig jaar september overleed aan acute myeloïde leukemie. Dennis zette zich tijdens zijn ziekte op verschillende manieren in voor Stichting Matchis. Hij verscheen onder meer in verschillende media om te vertellen over het belang van stamceldonatie en schreef het boek Papa’s bloed, waarvan een deel van de opbrengsten naar de stichting gaat.

Papa’s Bloed

Om de acties van Dennis voort te zetten blijven verschillende vrienden, familie en Dennis’ vrouw Anke acties onder naam Papa’s bloed organiseren. Met de acties hopen ze geld op te halen voor Matchis. Geld dat nodig is om nieuwe stamceldonoren te kunnen registreren. Elke nieuwe geregistreerde donor kost €45,-. City Resort Mill ondersteunt Papa’s bloed door vóór 1 april per verkocht ticket €5,- aan Stichting Matchis te donoren.

Kaarten voor het concert van Best of Foo en Colplace kunnen worden gekocht via https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/.