Op vrijdag 6 april van 14.00 - 22.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 - 17.00 uur organiseren KBO Kring Land van Cuijk en KBO Kring Mill en Sint Hubert de 2e editie van de regionale seniorenbeurs.

De beurs wordt gehouden in party- en evenementencentrum City Resort, Hoogveldseweg 1 in Mill. Het thema van de beurs is WONEN met of zonder zorg.

De Brabantse bevolking gaat krimpen én tegelijkertijd neemt de vergrijzing toe. Het Senioren Hobby Centrum merkt dat duidelijk, steeds meer deelnemers die behoefte hebben aan contacten met leeftijdsgenoten. Op de beurs kunnen wij u de vertellen wat allemaal mogelijk is om creatief bezig zijn en het samen genieten van je hobby.

Het Senioren Hobby Centrum is de plek waar ontspanning en inspanning samengaan. Samen doen, samen creatief bezig zijn, met je eigen leeftijdsgenoten is nu mogelijk. Actief zijn en blijven, leren van elkaar is de doelstelling van het Senioren Hobby Centrum.

Achterliggende gedachte en doelstelling voor het centrum is dat mensen na hun arbeidsvol leven contact blijven houden met anderen in een sociaal-maatschappelijk klimaat zodat zij op oudere leeftijd niet vervallen in eenzaamheid of zich buitengesloten voelen.

Deze doelstelling trachten wij te bereiken d.m.v. het aanbieden van hobby’s, waarbij men ook gezellig samen bezig kan zijn, men elkaar kan stimuleren en contacten kan leggen en/of onderhouden, in ongedwongen sfeer.

Voor meer informatie: Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..