Foto: Toon Willems

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Jan Abrahams staat model voor alle leden achter de schermen. Jan is al vele jaren lid en speelde uiteenlopende rollen. De laatste jaren is hij samen met een aantal andere leden de stille kracht achter de uitvoeringen van toneelvereniging Miamtoca. Terwijl de spelers en speelsters vooral bezig zijn met het leren van hun rol, is het Jan die veel randzaken regelt. Hij maakt het lichtplan, stelt een lijst samen met rekwisieten en als de regisseur zelf het toneel op moet, neemt hij de regietaken over. Daarnaast is hij vaak op het einde een baken van rust waar men blind op kan vertrouwen.

Ook voor techniek, licht en geluid, is toneelvereniging Miamtoca op zoek naar leden. En je hoeft er als technisch lid niet perse vanaf het begin bij te zijn. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt beslist antwoord op al uw vragen.