Ook dit jaar zal er op 27 april in Mill Koningsdag gevierd worden! Voor de kinderen zullen er weer leuke activiteiten worden georganiseerd door Stichting Kinderfeesten Mill.

Vanaf 9.45 uur mag iedereen zich verzamelen op het plein bij Myllesweerd. Hier zal Muziekvereniging Sint Willebrord zorgen dat de feestelijke stemming er al goed in komt. Om 10.00 uur zal de dag officieel geopend worden door burgemeester Walraven. Meteen daarna zal hij ook enkele kinderen onderscheiden met een jeugdlintje.

Om circa 10.30 uur kunnen alle kinderen een ballon ophalen aan de achterzijde van het gemeentehuis. Het ballonkaartje zit aan de flyer die op de scholen zijn uitgedeeld. Als de ballonnen allemaal tegelijk de lucht in zijn gegaan, kan de dag pas echt beginnen!

We vertrekken met z’n allen naar het landschapspark. Hier staan verschillende spellen klaar, zoals een springkussen, steltlopen en kaasklimmen. Daarnaast kun je ook gezellig dansen, voetballen of badmintonnen.

Vergeet de flyer niet mee te nemen! Hiermee kun je wat drinken en wat lekkers krijgen op deze dag! Verder is er ook een mogelijkheid tot het kopen van koffie, thee, frisdrank of een broodje knak. De dag zal rond 13.30 uur afgelopen zijn.

Voor kinderen die nog niet op de basisschool zitten of niet in Mill op de basisschool zitten, is het mogelijk een flyer met ballonkaart op te halen bij Myllesweerd. Dit kan op donderdag 26 april tijdens de openingstijden van Myllesweerd.

Graag zien we jullie allemaal op vrijdag 27 april om samen een gezellige Koningsdag te vieren!

Voor meer informatie kijk je op onze website www.kinderfeestenmill.nl of volg ons op Facebook.