Anno 2018 is in veel plaatsen in Limburg maar ook in Brabant de auto- en motorzegening nog steeds een jaarlijkse traditie. Ook in de gemeente Mill en Sint Hubert stond deze vele jaren op het programma.

Deze voormalige Millse traditie wil de organisatie van het Zotte Zomer Festival weer nieuw leven inblazen. Vandaar dat pastoor Ad van der Meijden op zaterdag 7 juli om 15.00 uur in het Landschapspark in Mill zal zijn om auto’s, bromfietsen en motoren te zegenen. Met het oog op de vakanties kunnen uiteraard ook campers en caravans aansluiten.

Zotte Zomer Festival

Het Zotte Zomer Festival wordt op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli georganiseerd door een werkgroep binnen het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill in het Landschapspark. Er zijn diverse nostalgische attracties te vinden, circusvoorstellingen, sfeervolle horeca, foodstands en een gevarieerd muziekprogramma. Maar ook zijn er poppenkastshows, Wheels for sales, een promotiehoek waar clubs, verenigingen en ondernemers zich gratis kunnen presenteren en tal van andere losse activiteiten.

Gratis

Het Zotte Zomer Festival is dankzij de medewerking van Albert Heijn vd Ven, Stichting Activiteiten Mill, Ondernemers Collectief Mill en de lokale horeca gratis toegankelijk.

Like de Facebookpagina en check www.zottezomer.nl voor meer informatie