Komende zondag 6 mei is van 11.00 uur tot 16.00 uur op bijna 200 adressen in de gemeente Mill en Sint Hubert de meest uiteenlopende handelswaar te vinden.

Dit tijdens de jaarlijkse stoep, schuur en garageverkoop in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Stichting Activiteiten Mill is de organisator hiervan en noteerde bijna 200 aanmeldingen van particulieren.

Adressen

Alle deelnemende adressen zijn te vinden in De Neije Krant van aanstaande dinsdag 1 mei. Maar ook worden deze adressen hier op 1 mei gepubliceerd op inmill.nl. Daar is ook een Excel-bestand te vinden wat men kan downloaden. Hierdoor zijn adressen ook te selecteren op straat, postcode en woonplaats.

Herkenbaar

Daarnaast is deelnemers verzocht ook ballonnen of vlaggen op te hangen, ook op die manier zijn de deelnemende adressen dan herkenbaar. Iedereen die zich niet heeft aangemeld maar alsnog een verkooppunt in wil richten, kan door ballonnen en vlaggen op te hangen toch nog potentiële kopers trekken. Ondertussen hebben ook al heel wat deelnemers hun deelname en hun handelswaar gepromoot via de diverse social media.

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill organiseert al diverse jaren deze stoepverkoop. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen. Meer hierover en een overzicht van zaken die Stichting Activiteiten Mill nog meer organiseert is te vinden op www.beleefhetinmill.nl.