Afgelopen zondag, tijdens de familiedag van de Peeltuffers, is de ‘Peeltuffers-bar’ door het oudste en jongste lid van de vereniging, geopend.

Een project wat gemaakt is door 5 ‘creatievelingen’ van de Peeltuffers, speciaal als onderdeel van de kunstroute.

Deze speciaal ontworpen bar is gemaakt van allemaal recycle materiaal van de boerderij. Wat dan ook toepasselijk is voor de Peeltuffers uit Wilbertoord, een vereniging, met als gezamenlijke hobby, het verzamelen van oude tractoren en landbouwmachines.
Af en toe komen de oude tractoren van stal, voor een tourrit door de landelijke omgeving in het mooie Brabant.
Vele mensen kennen de Peeltuffers waarschijnlijk wel van Wilbertoord Pakt Uut. Het evenement wat in de verre omtrek bekend staat. Dit wordt één keer in de twee jaar georganiseerd.

De basis van de ‘Peeltuffers-bar’ bestaat uit een voer silo, die op kop is geplaatst. Ook het hout wat gebruikt is bij deze bar, is aan zijn tweede leven begonnen. Afkomstig van een oude stal, dient het nu als tafelblad.

De bar staat ook symbolisch voor de gezelligheid van deze vereniging. De Peeltuffers willen dit dan ook graag uitstralen, tijdens evenementen die georganiseerd worden in Wilbertoord.

WPU, is een evenement wat de Peeltuffers alleen kunnen organiseren, als ze hulp krijgen van vele vrijwilligers - verenigingen. Dat lukt elke keer weer! Om trots op te zijn!
Daarom willen de Peeltuffers, als dankbaarheid, aan andere verenigingen uit Wilbertoord de Peeltuffers-bar uitlenen... als ze ook een gezellig evenement willen organiseren met een echte, unieke bar!

Kom gerust een kijkje nemen bij de Peeltuffers-bar, tijdens de kunstroute. Je kunt deze vinden aan de Katwijksebaan in Wilbertoord.

Tijdens de opening van de kunstroute, komend weekend, zal de bar ook bemand zijn. Onder het genot van een speciaal biertje van Brouwerij de Blauwe Knoop, kunt u het kunstwerk van de Peeltuffers bekijken.