Op woensdagmiddag 18 april was het zover. De tweede activiteitenmiddag van de ZorgSchakel Sint Hubert in het gemeenschapshuis De Jachthoorn.

Zo’n 10 personen namen deel aan het bloemschikken. Het was prachtig weer dus vond de activiteit plaats in de tuin van de ZorgSchakel. Onder genot van een kopje koffie/thee gaf Marga Linders een korte uitleg over de basis beginselen van het bloemschikken. Daarna ging de groep ijverig aan de slag. En waar nodig gaf Marga tips en trucks of een helpende hand. En de resultaten mogen er zijn. Er werden prachtige bloemstukken gemaakt.

Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, dat was de eerste reactie van de deelnemers.

Ontmoeting en gezelligheid, dat was de doelstelling van de activiteiten middag, daar is de ZorgSchakel Sint Hubert zeker in geslaagd. De volgende activiteit vindt plaats op woensdag 16 mei en begint om 14:00 uur in De Jachthoorn. Het onderwerp is tapas maken en eten. Leden van ZorgSchakel Sint Hubert kunnen zich nog aanmelden tot 10 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via inschrijfformulier in De Schakel.

Graag tot ziens op een van de activiteiten middagen van de ZorgSchakel Sint Hubert.