Het muziek event bij de Molen wil Engsele nog graag jaren organiseren.

Wat is het mooi om in een levendig dorp te wonen. Een dorp waarin van alles loos is, waarin de mensen samen dingen organiseren en aanpakken. Een dorp waar muziek in zit.

Muziek maken doe je bij uitstek samen. Je begint met niks en maakt samen harmonie en melodie. Kei mooi. Een gezellige bezigheid en het vormt je muzikale interesse.

Engsele is een van de twee grotere orkesten in Sint Hubert. Een dweilorkest. Gezellig samen op donderdagavond repeteren. Muziek en een drankje achteraf in De Jachthoorn. Met onze muziek ondersteunen we de carnavalsactiviteiten. En daarnaast spelen we soms op festivalletjes en bij feestelijke gelegenheden. We zijn geen perfectionisten. Ons motto was: ‘D’r neve gebloaze is ok gebloaze...’. Het gaat in de eerste plaats om samen gezellig muziek te maken.

Engsele is op zoek naar muzikanten. Als we muziek in het dorp willen houden hebben we blazers nodig. Zin om mee te doen? Je hoeft geen doorgewinterde muzikant te zijn. Ook beginners zijn welkom. Wij gaan dan samen met je kijken hoe we je op gang kunnen helpen als muzikant. Het liefst willen we baritons, trombones en saxofoons verwelkomen. Voor instrumenten zorgen wij.

Durf die stap te zetten en doe mee! Kom gerust op donderdagavond om 20.15 uur naar de Jachthoorn. Daar zijn wij dan.

Bellen mag ook: neem contact op met Frans 06 20 05 80 40. Doen!