Onlangs liet de organisatie van het Zotte Zomer Festival in Mill weten dat zij het auto-zegenen van vroeger weer nieuw leven in wil blazen.

In vooral Limburg maar ook in sommige Brabantse dorpen is dit nog elk jaar een traditie. Ook in Mill gebeurde dit in het verleden elk jaar. In overleg met pastoor Ad v.d. Meijden is besloten ook in Mill deze zegening weer op te zetten.

Belangstelling

Op het opnieuw organiseren van deze zegening in Mill kwamen diverse positieve reacties. Dit van zowel auto, motor als fietsclubs. Zij gaven aan graag hun vervoersmiddel te willen laten zegenen en voor of na de zegening er een toertocht aan te gaan verbinden. Zo zal een oldtimer zomerrit van Klassiek Mechaniek uit Zeeland eindigen op het Zotte Zomer Festival in Mill. Maar uiteraard zijn ook particulieren die niet verbonden zijn aan een club van harte welkom voor deze zegening.

Datum

Het gratis toegankelijke Zotte Zomer Festival is een activiteit van Ontdek Mill en wordt georganiseerd met steun van de lokale horeca, Albert Heijn vd Ven, Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill. Dit op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 in het Landschapspark aan de Schoolstraat in Mill. Naast een aantal nostalgische attracties, veel muziek en entertainment, sfeervolle horeca en foodstands en bijvoorbeeld poppenkastshows, is er ook alle dagen een heus circus te vinden. Het auto, fiets en motor-zegenen staat op zondag 8 juli vanaf 13.30 uur op het programma.

Meer

Blijf op de hoogte van alle activiteiten via Facebook en zie ook www.zottezomer.nl.