Ook dit jaar wordt in de eerste week van juni de Langenboomse Avond Wandel Vierdaagse gelopen. De commissie is druk bezig om zoveel mogelijk vrijwilligers hiervoor weer bij elkaar te krijgen, zodat het evenement ook dit jaar weer een succes wordt.

De opbrengst gaat, zoals ieder jaar, naar het project om aidsweeskinderen in Zambia financieel te ondersteunen zodat ze naar school kunnen gaan voor een betere toekomst. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen in Zambia onderwijs te laten volgen van het geld, dat via sponsoring wordt opgehaald.

Voor meer informatie kunt u ook de site bezoeken: www.lundazi-adoptieplan.nl.

Alle kinderen uit Langenboom vanaf groep 4 kunnen zich hiervoor laten sponsoren. Degenen die niet in Langenboom naar school gaan kunnen een sponsorkaart krijgen bij Riny Kuppen, Dorpsstraat 23, tel 431700 of 0613472991.
Op school zal door de Dhr. Toon Ermers informatie over het project worden gegeven en tevens worden dan sponsorkaarten uitgedeeld. Daarnaast is er ook weer een loterij aan de sponsoring gekoppeld. Bij elke €10.00 aan sponsorgeld wordt een lot verstrekt. Op de afsluitingsavond vindt de trekking van deze loterij plaats.

Er wordt elke avond gestart tussen 18.00 en 19.00 uur vanaf zaal d’n Bens. Veel deelnemers komen al meteen om 18.00u waardoor het even erg druk kan zijn. Wellicht is het een idee om wat later aan te sluiten.

De wandelroutes zijn uitgezet in de omgeving van Langenboom met elke avond een gezellige rustplaats, eventueel opgeluisterd door een muziekvereniging.

De deelname is bedoeld voor jong en oud, gezinnen en verenigingen, iedereen is welkom. Ook deelnemers van buiten Langenboom zijn van harte welkom! Er zijn routes van 5 en 10 kilometer.

Wij als organisatie willen u er wel op attenderen dat er op eigen risico gewandeld wordt en dat groepen kinderen t/m groep 8 bij voorkeur vergezeld moeten worden door een volwassene! Het inschrijfgeld voor volwassenen voor vier avonden is € 5,00 en voor kinderen die niet gesponsord worden € 2,50. Het minimum sponsorgeld bedraagt ook €2,50. Kinderen die 3 of 4 avonden meegewandeld hebben komen in aanmerking voor een herinnering als een stempelkaart kunnen overleggen.

We rekenen op veel deelnemers en wensen u alvast veel wandelplezier.

Dus trek de wandelschoenen aan en kom ons project steunen!

Hartelijk dank, Wandel-comité LaWaCo