Voor het 5e jaar oprij zal komend weekend (zaterdag 23 en zondag 24 juni) Mill at the park plaatsvinden. Dit in het vertrouwde Landschapspark van Mill. Hieronder ziet u het programma in vogelvlucht.

Programma zaterdag

Mr. Polska, die zorgt voor het “allermooiste feestje” door zijn vele hits. De raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos door een muzikale achtbaan. Een dj-act met suikerspinnen? Niets is te gek, Capital Candy draait de nieuwste dancemuziek. Omringd door de beste dj-acts uit de omgeving, Sjieke Bazen, Flabbergasted en Daan Junior!

Programma zondag

Van links... naar rechts! Dé bekende hit van Snollebollekes, maar ook de beste omschrijving van het zondagprogramma! Van theater door Cabarapshow, naar eigen muziek van Diggy Dex tot hillbilly klanken van the Wetnecks en van ijzersterke mash-ups van Baby Blue naar guilty pleasure Trafassi. Voor ieder wat wils! En wil je toch wat anders? Ga dan naar de nieuwe 2e area, gehost door Lijn 99 met o.a. Kees & Merijn (bekend van Navarone) en Dave Vermeulen (bekend van The Voice Of Holland).

Voor jong en oud

De minimumleeftijd voor zaterdag 23 juni is 16 jaar. Voor zondag 24 juni is er geen minimumleeftijd. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op. Kijk voor meer informatie op: www.millatthepark.nl.