Hondenschool blije4voeters uit Mill biedt aanstaande zaterdag 30 juni iedereen met (of zonder) een hond van elke leeftijd de mogelijkheid om kennis te komen maken met hersenwerk voor honden. Deelname met hond is 2,50 euro.

Hersenwerk houdt in dat men een hond door snuffelen en zoeken van kleine voertjes zijn hersenen laat gebruiken, Dit resulteert in een meer ontspannen en rustigere hond. We laten zien met welke simpele attributen men een hersenwerk kan creëren.

Op deze dag krijgen huidige cursisten ter afsluiting van hun cursus een certificaat uitgereikt. Tevens wordt de nieuwe cursus bekend gemaakt. Dit doen we met een kleine demonstratie. We starten met het hersenwerk om 9.30u en aansluitend de demonstratie.

Hondenschool blije4voeters traint op een positieve manier, beloningsgericht met voer en/of speeltjes zoals o.a. de bal. Ongewenst gedrag wordt dmv positieve bekrachtigers omgebogen naar gewenst gedrag, terwijl gewenst gedrag ten aller tijden beloond wordt. Daarnaast bieden wij heel veel fun, voor zowel baas als hond, door gebruik te maken van verschillende attributen, spellen en uitdagingen.

U kunt ons aan het werk zien aan de van den Boogaardweg in Mill. U kunt ons volgen op onze facebookpagina of website www.blije4voeters.com.

Aanmelden voor deze leuke ochtend kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam, naam hond evt. ras en leeftijd. Hebt u vragen dan kunt u deze ook via deze mail stellen.