Foto: Jan Hoekstra

In de maanden juli, augustus en september is er in Catharinahof te Grave een expositie te bewonderen van Fotoclub Gespot uit Mill.

Fotoclub Gespot is een kleine, laagdrempelige en gezellige fotoclub uit Mill en bestaat uit leden afkomstig uit regio Mill, Cuijk, Uden, Grave.

De groep komt maandelijks bijeen in “De Wester” te Mill. Op verschillende manieren wordt aan de creatieve en technische vaardigheden gewerkt. Jaarlijks wordt er een agenda gemaakt met vaste opdrachten, eigen gekozen thema’s en een fotoketting. Tijdens de bijeenkomsten worden de gemaakte foto’s kritisch bekeken en besproken om zo persoonlijk door te groeien naar het maken van nog betere en mooiere foto’s.

De expositie zal bestaan uit een serie foto’s van Grave en omgeving. Daarnaast zal er ook vrij werk van de leden zijn te zien. De expositie in de Catharinahof is te bezichtigen in de centrale hal op de derde verdieping

Tijdens het openingsweekend zullen de leden ook aanwezig zijn om verdere toelichting te geven onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tevens kun je meedoen aan een verkiezing waarmee een afdruk van je favoriete foto gewonnen kan worden.

Openingsweekend:
Zaterdag 30 juni: 10:00 - 16:00
Zondag 1 juli: 10:00 - 16:00

Website: www.fotoclubgespot.nl
www.facebook.com/fotoclubgespot