Dat Muziekschool Music Fun uit Mill zich op diverse locaties en gelegenheden in de gemeente laat zien en horen weten we inmiddels. Zo werkte Music Fun onlangs nog samen met de SWOM en bracht leuke optredens ten gehore tijdens de rolstoelwandeling, dit werd ontzettend goed ontvangen door de deelnemers en organisatie.

Deze keer is er een leuke samenwerking ontstaan tussen het Zotte Zomer Festival en de muziekschool. Op zaterdag 7 juli zullen tussen 17:30 en 20:30 uur veel leerlingen gaan optreden en op een mooi podium in het park laten horen wat ze geleerd hebben. Individuele optredens, maar ook duetten, en groepsoptredens kunt u verwachten als bezoeker. Zo zal er onder andere opgetreden worden door trompettisten, drummers, keyboard, maar ook een viool / cello / dwarsfluit / piano ensemble!

En als primeur gaan veel leerlingen tijdens hun optreden begeleid worden door een echte ‘huisband‘. Dit is de eerste keer dat Music Fun hun leerlingen live gaat begeleiden! Meespelen met een mp3’tje is cool, maar meespelen met een echte band is natuurlijk helemaal te gek, en ontzettend leuk en leerzaam voor de leerlingen.

We gaan van Anouk tot Bruno Mars, en van Ome Willem tot Nirvana, alles komt voorbij, dus komt dat zien op zaterdag 7 juli tijdens het Zotte Zomer Festival in het Landschapspark in Mill.

Meer informatie over Music Fun is te vinden op www.muziekschoolmusicfun.nl.