Tour Mill Lijn is een kleinschalig woonproject voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is door enkele ouders uit Mill opgezet in samenwerking met stichting Driestroom en woonmaatschappij Mooiland.

Voor de realisatie hiervan zal de voormalige basisschool de Kameleon aan de Havikstraat in Mill verbouwd worden tot acht wooneenheden met een gemeenschappelijke ruimte. De 24-uurs zorg wordt gegarandeerd door de zorgondernemers die in dit gebouw een grote wooneenheid ter beschikking krijgen.

Zotte Zomer Festival

Ter promotie van dit woonproject is Tour Mill Lijn komend weekend ook aanwezig op het Zotte Zomer Festival. Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur zijn zij er te vinden in de Promotiehoek. Zij zullen er uitleg geven over hun project en kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding deelnemen aan diverse spelletjes. Overigens is Tour Mill Lijn ook nog op zoek naar een zorggezin of zorgondernemers om bij dit woonproject te gaan wonen en als zorgouders actief te zijn.

Meer informatie

Gerie Boumans T: 06-20792765 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Over het Zotte Zomer Festival is meer te vinden op www.zottezomer.nl.