De gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur op zondag 26 augustus is een dag voor jong en oud. Er wordt dus ook volop aan de kinderen gedacht met vermaak en verschillende gratis attracties voor alle leeftijdsgroepen. Of de kinderen nu van klimmen, bouwen of dansen houden, er is voor ieder wat wils.

Attracties

Als je van springen, klimmen en klauteren houdt, kun je je naar hartenlust uitleven op de diverse luchtkussens of op een heuse bungeetrampoline. “Ook mama en papa mogen een sprongetje wagen en hun kunsten laten zien op de bungeetrampoline.” vult Emmy Vermeulen van de organisatie aan. Daarnaast kun je je ook vermaken met het stapelen van legoblokken, in de ballenbak of met een graafmachine in de zandbak. Het is natuurlijk ook leuk om jezelf uit te dagen of je de grootste bellen van iedereen kan maken bij de megabellenblaas. En er is nog veel meer te doen. Emmy: “Naast al deze gratis attracties, kunnen de kinderen zich ook laten schminken of mooi maken bij de beautykraam.”

Show en entertainment

Op het centrale kerkplein is voor zowel kinderen als volwassen van alles te zien en uit te proberen. Tijdens één van de diverse demonstraties is bijvoorbeeld een mooie showdans te zien. Auke Lamers, dansmarieke bij CV de Bokken uit Sint Hubert, vertelt: “Zonder al te veel te verklappen, kan ik vertellen dat ik weer mijn best gedaan heb om een spectaculaire showdans in elkaar te zetten voor Sint HuberT OP zijn Best.” Ook zullen de kinderen uit Sint Hubert en omgeving hun dansen laten zien die ze geleerd hebben bij dansschool Keep on Movin’ uit Mill. En acrobatische gymnastiekvereniging V&K uit Uden demonstreren in teams diverse turn- en acrobatiekoefeningen, waarbij liften en menselijke pyramides natuurlijk niet mogen ontbreken. Deze turn- en acrobatiekoefeningen kunnen uitgeprobeerd worden op een airtrack van 15 meter onder begeleiding van de meiden van V&K. Kortom er is van alles te zien en doen.

Braderie en live muziek

Daarnaast mogen op zondag 26 augustus een braderie van 11.00 uur tot 17.00 uur en live muziek tot 19.00 uur niet ontbreken.

Zaterdag 25 augustus

Het tweedaagse dorpsfeest Sint HuberT OP zijn Best start op zaterdagavond 25 augustus om 21.00 uur in de tent met een muziekfeest voor iedereen. De band Black Cadillac en Dj Benzel zorgen deze avond voor swingende muziek met herkenbare beats, zodat het dak er gegarandeerd af gaat.

Informatie

Meer weten? Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven en niets te missen van de diverse nieuwtjes en acties. Check hiervoor ook www.sthubertopzijnbest.nl.