Komende zondagavond 5 augustus staat vanaf 21.00 uur in de feesttent achter café d’n Bens in Langenboom het Nederlandse lied centraal. Dat tijdens de Hollandse-avond.

Deze avond maakt deel uit van het volledige muziekprogramma ter gelegenheid van de Langenboomse kermis. DJ Hitmaestro zal die avond de muziek verzorgen, maar er zijn ook live optredens van Henk Bernard en Zanger Bas.

Henk Bernard

Een van de artiesten deze avond is de uit Brabant afkomstige zanger Henk Bernard. Henk zingt al vanaf zijn 16e jaar op feestjes en partijen. André Hazes was daarbij zijn grote voorbeeld. Nadat hij in Brabant steeds bekender werd brak hij landelijk door met de singel Hou me nog een keertje vast. Ondertussen is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbusiness.

Zanger Bas

Zanger Bas is ook te horen en zien in Langenboom. Hij heeft een uitgebreid Nederlandstalig repertoire. Waaronder flink wat feestnummers. Hij zingt o.a. nummers van Frans Bauer, Andre Hazes, Jannes en Stef Ekkel. Sterker nog, zijn stemgeluid lijkt zelfs op dat van Frans Bauer.

Toegangsprijs

Tickets voor deze Hollandse avond kosten 10,- euro. Omdat in de feesttent bij d’n Bens van vrijdagavond 3 tot en met maandagavond 6 augustus het nodige te beleven is, bestaat er ook de mogelijkheid een passe-partout te kopen. Dan zijn de kosten 30,- euro en kan men 4 avonden de feesttent in. Deze passe-partouts zijn uitsluitend verkrijgbaar (legitimatie meebrengen) in het café en cafetaria van d’n Bens aan de Dominicanenstraat in Langenboom.

Muziekprogramma kermis Langenboom 2018

Vrijdag 3 augustus:
The Euros (in de feesttent)

Zaterdag 4 augustus:
Royal Beat (in de feesttent)
DJ Jack (in d’n Bens)

Zondag 5 augustus Hollandse-avond:
Henk Bernard (in de feesttent)
Hitmaestro (in de feesttent)
Zanger Bas (in de feesttent)
Dos Paulos (in d’n Bens)

Maandag 6 augustus:
The Dirty Daddies (in de feesttent)
We Two (in d’n Bens)

Dinsdag 7 augustus:
Feest DJ (in d’n Bens)

Meer weten? Like de Facebookpagina van d’n Bens en zie www.langenbom.nl.