De laatste van drie intieme BBQ-feestjes op het binnenplein van Kasteel Tongelaar wordt zondag 12 augustus afgesloten door Desolation.

Muziek & BBQ op het plein is een succesvolle formule van live muziek en BBQ op niveau door Smaakmakers Mill. U kunt gezellig komen borrelen en luisteren naar de muziek of een tafeltje reserveren en een vorkje mee prikken.

Desolation

12 augustus zal Desolation, net als vorig jaar, de BBQ-reeks afsluiten. Het Langenboomse bandje van Tongelaars ‘Brabants Landschap vrijwilliger’ Toon van Lith speelt muziek uit de jaren ’60, ’70 en '80 in akoestische vorm. In hun repertoire komen the Stones voorbij, the Beatles, Bruce Springsteen, the Cats, Q65 enz. enz. Zij zijn één van de oudste nog actieve bands van Nederland. Desolation is oorspronkelijk als beatgroep opgericht eind 1966. Na enkele succesvolle jaren viel de groep uiteen door studie, huwelijk enz. Enkele jaren geleden besloot de groep weer te gaan repeteren verder te gaan in akoestische vorm. Dit bleek een goede formule en zodoende kun je Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12 snarige gitaar) en Tonny (bas en zang) regelmatig tegenkomen op festiviteiten, in café's en kleine zaaltjes.

“Muziek en BBQ op het plein” is van 19 tot 23 uur, naborrelen mag; vinden ze gezellig! Voor meer info of het reserveren van een tafeltje, stuur een mailtje naar Emil: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. Aanvang 19 uur, kosten BBQ: € 22,50 pp. (Bij slecht weer gaan ze naar binnen)

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill
Autonavigatie Hoogedijk Mill
www.kasteeltongelaar.nl