De vakantie tijd is voorbij, Inloop Computer Café in Mill start weer, nl. dinsdag 4 september.

Voor al uw computervragen kunt u “inlopen” bij de deskundige vrijwilligers van het Inloop Computer Café - Hoogstraat 17 ( achter het gemeentehuis). Iedereen kan hier terecht, u hoeft geen deelnemer van het Senioren Hobby Centrum of lid van de KBO te zijn.

Het inloop computer café is geopend op de even weken - dinsdagochtend 09.30 tot 11.00 uur. Het meebrengen van uw eigen pc, laptop of tablet is mogelijk zodat wij u van het juiste advies en de juiste hulp kunnen voorzien.

U kunt o.a. met de volgende vragen of problemen bij ons terecht: Uw computer is verouderd, wat kunt u nu het beste doen, overstappen op een tablet of Windows 10?

Hoe krijgt u programma’s op uw computer-laptop-tablet? U snapt de programma’s op uw computer/laptop/tablet niet. U wilt een printje afdrukken, maar dat lukt niet.

U wilt juist veel meer weten en hebt vragen over het gebruik, programma's en mogelijkheden van e-mail, Internet, Excel, PowerPoint enz. Hoe beveiligt u uw computer-laptop-tablet optimaal? Moet de harde schijf vervangen worden? Inbouwen van een (betere) harde schijf? Meer geheugen? Betere grafische kaart?

Hoe moet ik een email adres aanmaken? Hoe moet ik een email versturen. Wat is een bijlage? Wat is een Word - PDF bestand? U denkt dat uw computer/laptop/tablet stuk is, wij willen dit voor u nakijken.

Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden helpen wij zoeken naar het antwoord hierop. Laat het weten aan Arie : e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Johan: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..