Gratis nakijken van rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen.

Zaterdag 22 september is het de Nationale Burendag. Het Senioren Hobby Centrum is voor de 10e keer actief.

We gaan onder het motto “Laat maar Rollen” die dag gratis de rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen na kijken, en waar mogelijk repareren De specialisten van de metaal groep van het SHC zijn aanwezig: van 10.00-11.30 uur op de locaties: Hoogstraat (SHC) en Pastoor Maasstraat (verzorgingstehuis Aldenhorst).

Enkele jaren geleden heeft men ook die actie gehouden, bij Aldenhorst was zelf sprake van een wachtlijst (file) om geholpen te worden. Bijna alle gevallen konden de vrijwilligers van het SHC hulp verlenen, hopelijk nu ook weer.

Woont men niet in het verzorgingstehuis Aldenhorst, geen probleem. Op het Senioren Hobby Centrum zijn ook specialisten aanwezig. Kom even langs, de koffie staat klaar. Zijn er kosten? Nee - is gratis.

Ook de houtgroep van het SHC, zal die ochtend actief zijn: Op verzoek van het verzorgingstehuis Aldenhorst gaat men diverse vlinderkasten maken. T.z.t. te zien in de tuinen van Aldenhorst. Met deze samenwerking van Aldenhorst en het Senioren Hobby Centrum voldoen we aan de mooie doelstelling van Nationale Burendag-elkaar helpen.