Het vernieuwde concept van de Millse kermis kan gezien de vele positieve reacties van bezoekers een succes genoemd worden. Uiteraard ook mede door het mooie weer, trok de kermis en de gezamenlijke feestlocaties van de lokale horeca heel wat publiek.

Een van deze feestlocaties is het sfeervolle pop-up-café die is ondergebracht in een nostalgische poffertjestent van kermisexploitanten gebroeders Regter. Hier verzorgen de gezamenlijke kasteleins sinds zaterdag een druk en prima lopend café waarbij ook de speciaal bieren het enorm goed doen.

Extra matinee

Op verzoek van de bezoekers is er vandaag nog een extra matineeprogramma voor het pop-up-café samengesteld. Na muziek van René Goossens zondagmiddag en gisteren Connie en Ilse, staat vandaag Delamice er vanaf 16.00 uur op het terras. Maar ook zorgen de horecaondernemers voor een Tv-scherm, zodat vanaf 18.55 uur de wedstrijd Barcelona tegen PSV er te volgen is.
Het pop-up-café is geopend tot 22.00 uur. Rond die tijd start er ook een vuurwerkshow in het Landschapspark. Op de feestlocatie in de Kerkstraat gaat de muziek hierna nog wel door met de band Fragment. Vanaf 14.00 uur is daar vandaag DJ Jack te horen.

Delamice

Delamice bestaat uit die brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral … mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.
Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.

Zie ook www.uitinmill.nl.