De Raamvallei duomarathon vindt dit jaar plaats op zondag 23 september. Dit evenement, dat veel enthousiaste lopers, fietsers en ander publiek trekt, wordt steeds groter.

Op verschillende plekken worden de sportievelingen met bourgondische hapjes en muziek onthaald. VoiceMill vindt het een eer om, evenals voorgaande jaren, een gedeelte van haar repertoire op één van de pleisterplekken te zingen.

Dit jaar treedt VoiceMill op bij de molen in Sint Hubert: een Hollandser plekje kun je niet bedenken, dus ook zeker niet te missen. Dit is tevens ons eerste optreden na de vakantiestop en de koorleden hebben er veel zin in. Ook het gelegenheidscombo, dat ons deze keer zal begeleiden, gaat ervoor. We brengen een gevarieerd repertoire ten gehore en treden op tussen ongeveer 10.45-11.45 uur. We hopen op mooi weer, maar gezellig wordt het sowieso!

Hopelijk trekt het evenement veel bezoekers en we wensen iedereen succes en veel plezier tijdens de duomarathon!

VoiceMill is het afgelopen jaar gegroeid en er zijn verschillende nieuwe leden toegetreden tot ons koor. Maar vooral het aantal mannelijke leden blijft achter en vooral mannen zijn dus extra welkom. Wij repeteren op de donderdagen in Myllesweerd van 20.00 -22.00 uur; kom rustig tijdens de repetitie eens binnen lopen. Voor info: www.voicemill.nl of 065501418.