De Lionsclub Land van Cuijk en Noord Limburg organiseerde op 14 september voor de 14e keer een grootse golfdag voor bedrijven en particulieren op Landgoed Bleijenbeek in Afferden. Dit jaar mocht KBO Mill daar deelgenoot van zijn.

Met fantastisch ‘nazomer weer’ werden we in Mill opgehaald met de bus en bij aankomst op Bleijenbeek gastvrij ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens waren we getuige van het vertrek van de golfers naar de banen. Zij werden met koetsen en Rolls Royces naar de baan gebracht.

Dat was een bijzonder schouwspel! Vervolgens werden onze KBO leden getrakteerd op afwisselend een ritje met de Rolls Royces en/of paard en wagen in de omgeving van Afferden. Wat was dat een fantastische ervaring.

Tussendoor werd onder het genot van een hapje en een drankje uitleg gegeven over de Lionsclub en hun goede doelen en was er muzikaal optreden van het Visserskoor uit Beers. Iedereen genoot met volle teugen!

Onder dankzegging aan de Lionsclub vertrokken we met de bus weer naar Mill waarin nagepraat werd over deze fantastische ochtend!

Dit uitje was inderdaad uniek en zullen we niet vaak meer meemaken in onze KBO geschiedenis!