De zwembaden van Drie Essen vieren het 25-jarig jubileum van het bedrijf met een feestweek die start op 1 oktober. Het is dan precies 25 jaar geleden dat in Zwemschool Drie Essen Erp de eerste zwemlessen werden gegeven aan kinderen uit Erp en omringende kerkdorpen.

Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid naar 9 locaties: Erp, Beek & Donk, Uden, Gemert, Mill, Oss, Zetten, Groesbeek en Well.

Drie Essen biedt activiteiten voor alle leeftijden, van baby-peuterzwemmen tot seniorenzwemmen. Drie Essen is (inter)nationeel bekend vanwege de unieke, door haar ontwikkelde EasySwim zwemlesmethode voor jonge kinderen.

Tijdens de feestweek hebben alle lessen een feestelijk tintje. Ook worden er diverse acties en prijsvragen georganiseerd, waarmee men leuke prijzen kan winnen. Op de website: www.drie-essen.nl/jubileum is alle informatie te vinden over de jubileumactiviteiten.

Drie Essen bedankt iedereen voor het in haar gestelde vertrouwen gedurende al deze mooie jaren en hoopt nog vele jaren te kunnen bijdragen aan zwemplezier voor iedereen!