Erik Ronnes (Foto: Gerhard Taatgen)

Op donderdagavond 15 november organiseert het Ondernemers Collectief Mill weer een netwerkavond. Deze keer in de vorm van een Tv-programma met de naam Herfstgasten.

Gasten

Corné Kremers praat die avond met o.a. Emil Minten en Hans vd Steijn over hun bedrijf Smaakmakers en het succes van Kasteel Tongelaar waar zij uitbaters zijn. Met Michiel de Vet praat Kremers over Bronbemaling de Vet waar hij mede-eigenaar is en over Bedrijventerreinvereniging ’t Spoor en de Meeren waar hij het voorzitterschap verzorgd. Ook zal Tweede Kamerlid Erik Ronnes aanschuiven. Erik is woordvoerder Wonen, ruimtelijke ordening, omgevingswet en financiële sector namens de CDA Tweede Kamerfractie. Ook schuiven initiatiefnemers van Tour Mill Lijn aan en de muziek is in handen van Reel to Real.

Locatie

Deze avond is vooral bedoeld voor ondernemers. Inloop is vanaf 20.00 uur, om 20.30 uur start het programma. Dit alles in Kasteel Tongelaar aan Tongelaar 12 in Mill.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..