Foto: Cor v.d. Weem

Tijdens een ontbijtbijeenkomst op 6 oktober in de Wester met bestuur en leden, onthulde voorzitter Guus Fonteijn de naam van het aangekondigde evenement op 18 mei 2019 in City Resort in Mill.

De dag zal gaan heten: “Gezond leven event” en zal zo’n beetje alles gaan omvatten wat te maken heeft met een gezonde leefstijl, goede voeding, bewegen en sport. “Het wordt een enerverend en informatief event voor jong en oud”, aldus Fonteijn. Een van de doelstellingen van Hart in Actie is om het aantal sportende leden omhoog te krijgen.

Ontbijt

Terwijl de leden van Hart in Actie zich het ontbijt goed lieten smaken, verzekerde hun voorzitter zich van medewerking door een formulier te laten invullen, waarop de leden hun talenten kunnen inzetten voor de organisatie van de dag. Bovendien konden de ca. 45 aanwezigen aangeven welke (wekelijkse) activiteiten of sporten zij nog meer wensen uit te voeren bij Hart in Actie.

Beweegtuin

Na het ontbijt konden de deelnemers naar de nabij liggende Beweegtuin in de Domeinenstraat, waar docent Jordi Paters enthousiast uitlegde hoe de toestellen te gebruiken. Bovendien liet hij met moderne, kleurige hulpmiddelen zien hoe je eenvoudig in de natuur goede oefeningen kunt doen. Jordi noemt dit trendsporten.

Chronisch

Hart in Actie zet zich in voor mensen met een chronische aandoening om verantwoord en gezellig te sporten en te bewegen tegen een aantrekkelijke contributie. Zie voor meer informatie, foto’s en filmpjes www.hartinactiemill.nl. Indien u belangstelling heeft, kunt u zich melden bij Guus Fonteijn, tel. 0622552427, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..