Halloween vieren met het hele dorp. Dit jaar kan dat aanstaande vrijdagavond 2 november rondom de Tweesprong in Langenboom.

Alle mensen jong, oud, opa’s, oma’s, moeders, vaders zijn welkom om de Halloweensfeer te komen proeven. Dit jaar in een iets ander jasje gegoten. Na jarenlange inzet en energie en schitterende creaties van de bewoners van Langenboom is het animo teruggelopen en is een Halloween tocht dit jaar niet mogelijk. Daarom wordt De Tweesprong dit jaar omgetoverd tot een toverdorpje.

In dit dorp kan men van alles beleven en doen. Iedereen meldt zich bij de poort van het toverdorpje voor een deelnamekaart. (€1,-) Hiermee krijgt men toegang tot het toverdorp. Er zijn vele leuke Halloweenspellen. Op sommige plekken krijgen kinderen een lekkere beloning en ouders een kopje koffie of thee.

Na binnenkomst gaat men eerst naar de pre show. De tovenaar vertelt wat er gebeurd is. Hij stuurt iedereen met een opdracht weg naar het betoverd terrein. Hier zal men niet alleen een Harry Potter Toverschool aantreffen, maar spoken gooien, tattoos maken, drakenbloed drinken, pompoensoep eten hoort er ook bij. Of een lekkere marshmallow roosteren. Wil je geen last hebben van de rondlopende heksen en mummies? Neem dan een lampion mee. Spoken zijn bang voor licht.

Er wordt met alle leeftijden rekening gehouden. De jongsten mogen samen met hun ouders de opdrachten doen die voor hen geschikt zijn. Denk aan een waarzegster die voor de kleinsten verhaaltjes vertelt, Halloween memory of gewoon lekker de sfeer proeven. Voor de kinderen t/m groep 6 kan men op het terrein ook de moeilijker opdrachten doen. Voor jeugd vanaf groep 7 zijn er enkele speciale opdrachten toegevoegd. Wat dacht je van een bezoekje aan een begraafplaats waar de chirurg net…….??????? Voor de echte die hards is er een bosopdracht in de duisternis.

Natuurlijk vergeten we het Halloweenbal niet. Ook dit jaar sluiten we hiermee af; met het Casperbal voor de allerkleinsten.

Vrijdag 2 november 2018
17.45 uur - 18.45 uur: Verkoop deelnamekaarten
18.00 uur: Toverdorp open
18.00 uur - 19.00 uur: Pre show elke 10 minuten
18.10 uur - 20.00 uur: Halloweenspellen
19.30 uur - 20.15 uur: Speciale opdrachten vanaf groep 7 voor stalen zenuwen
19.30 uur: Casperbal voor de kleinsten; 20.00 uur prijsuitreiking
20.00 uur - 22.00 uur: Halloweenbal voor iedereen; 21.00 uur prijsuitreiking
22.00 uur - 22.30 uur: Afterparty voor de oudste jeugd

Wil je op de hoogte blijven van wat er zoal gaat gebeuren? Like ons op Facebook.