Foto: Nel van Duren

Naar aanleiding van het plaatsen van het kunstwerk ‘Flessenpost’ voor de kunstroute van Ontdek Mill, heeft Bert Verweijen afgelopen zomer aangeboden om met de deelnemers van het Taalcafé een schilderworkshop te verzorgen.

Dinsdag 6 november was het eindelijk zover en waren we te gast bij kunstenaar Bert om creatief bezig te zijn met verf. Bert ontving 20 enthousiastelingen die onder de indruk waren van de schilderijen van hem. De potentieel kunstenaars bestonden uit zowel mannen als vrouwen en er werd al snel fanatiek geschilderd.

Het Millse dialect van Bert was geen beperking om toch tot mooie kunstwerken te komen. Na 2 uur waren de kunstwerken klaar en werden Bert en Thea hartelijk bedankt voor hun gastvrijheid en ging iedereen tevreden met een echte…. Teklesie, Sanaa, Ahmad naar huis.

Ben je ook geïnteresseerd geraakt om het Taalcafé eens te bezoeken? Dat kan weer bij onze volgende bijeenkomst op dinsdag 20 november. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. We starten om 19.00 in de Millse bibliotheek, tot dan!