Sinds enkele jaren is de derde vrijdag van november uitgeroepen tot de nationale Dag van de ondernemer. Aanstaande vrijdag 16 november is het dus weer zover. De Lokale Omroep Mill heeft in dat kader een speciaal radioprogramma van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Inhoud

In dit radioprogramma worden de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag die vorige week in De Neije Krant stond. Totaal 8 deelnemers aan deze prijsvraag worden verrast met een cadeaubon van 25,- euro. Maar ook maakt Wethouder Jos van den Boogaart de winnaar bekend van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018. Genomineerden voor deze titel zijn Teun de Bakker van Hier uit Wilbertoord, Juwelier Optiek Verlinden in Sint Hubert, Grandcafé ’t Centrum in Mill, de Lummel / Glaslokaal in Langenboom en Verweijen ICT in Mill. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur hoort u interviews met deze ondernemers en uiteraard is er mooie muziek te horen.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van deze frequenties of om wereldwijd live meet te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.