Een interessante wedstrijd op papier, maar ook op het veld waren de twee teams aan elkaar gewaagd. Met veel strijd en sterk spel werd het een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek. Echter miste de wedstrijd doelpunten. Beide teams hielden elkaar in evenwicht: 0-0.

De eerste helft was SES sterker. Met strakke steekpasses en vroege voorzetten voor het doel van Milsbeek kwam SES enkele keren gevaarlijk voor het doel van keeper Sillessen. Helaas voor het team van Ton Berens kon het openingsdoelpunt niet gemaakt worden. De twee SES-aanvallers werden goed opgevangen door de vier Milsbeekse verdedigers. SES was feller in de duels en kon vaak de tweede bal oppakken.

In de tweede helft werd Milsbeek sterker en kwam het met aanvallers Bas Broekman en Daniël Janssen ook gevaarlijk voor het doel van SES-keeper Jon de Klein. Het pas laat in de wedstrijd, zo’n kwartier voor tijd, dat het eerste doelpunt van de wedstrijd gemaakt leek te worden. Een goede voorzet van rechts bereikte aanvaller Janssen, die de bal binnen tikt. Echter had grensrechter Frank Burgers zijn vlag in de lucht gestoken en gaf scheidsrechter Ulijn daar gehoor aan onder groot protest van de Milsbeekse spelers. Pas op het allerlaatste moment leek SES nog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Een vrije trap van Melvin van den Elzen werd voor het Milsbeekse doel gebracht. De bal passeerde vele schoenen, maar Steef Hendriks kon zijn linkervoet nog tegen de bal zetten. Echter niet hard genoeg en de bal ging nog maar net naast. Direct daarna klonk het eindsignaal.

SES - Milsbeek: 0-0
Scheidsrechter: Ulijn