Met het gegeven dat Mitac 1 al gedegradeerd is uit de 3e klasse gingen de Millse mannen de laatste wedstrijd er vol voor.

Afgelopen week stonden Rudolf Maas, Jeroen Engels en Arjan Jilesen op papier om als nog een resultaat neer te zetten in de derde klasse. Rudolf Verloor zijn eerste wedstrijd nipt in 5 games, de laatste gaf hij na een ruime voorsprong toch af met 10-12. Tweede partij werd eveneens in 5 games gespeeld door Jeroen Engels die deze keer wel aan het langste eind trok en de 5de game met 12-10 wist te winnen. Derde partij had Arjan Jilesen weinig tot niets in te brengen en kwamen de Millse mannen weer op achterstand. Het dubbel werd knap gewonnen door Arjan en Rudolf.
Hierna liepen de mannen uit naar 4-2 en wisten ze uiteindelijk de competitie af te sluiten met een 5-5 gelijk spel. Dit was het eerste gelijk spel van het seizoen. De 3de klasse was dit seizoen duidelijk een te hoog niveau en degraderen ze naar de 4de klasse.

Mitac 3 mag ondanks nederlaag hopen op handhaving in de 5de klasse

Met 2 punten voorsprong op ONI die laatste staat probeert Team 3 zich te handhaven in de 5e klaase. Quentin van Overdijk mag de eerste partij beginnen. Als snel komt hij 2-0 voor maar de tegenstander van Akris is niet van plan de wedstrijd zo maar gewonnen te geven. Hij knokt zich knap terug tot 2-2. Uiteindelijk trekt Quentin de wedstrijd toch over de streep. De tweede partij mag Vincent Hoogerwerf aantreden, hij zat er dicht bij maar desondanks ging de partij toch verloren. Ben van Vorst begint zijn wedstrijd sterk, maar uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen, en zo komt team 4 op een 2-1 achterstand. De dubbel gaat ook naar Akris. Het zal nog flink sprokkelen worden om de puntjes binnen te halen en geen laatste te worden. Helaas gaat ook de tweede wedstrijd van Vincent verloren. De laatste trainingen hebben hem wel goed gedaan want de verschillen worden steeds minder. Quentin wint ook zijn tweede partij en zo komt de stand op 2-4. Ben brengt spanning weer helemaal terug in de wedstrijd hij wint zijn partij eenvoudig met 3-0 en brengt de tussenstand naar 3-4. Helaas voor de Mitac mannen komt de stand op 3-5. Helaas verliezen Ben en Quentin allebei nipt in 5 games ook hun laatste wedstrijd. Eindstand komt hierdoor op 3-7 in het voordeel van het Nijmeegse Akris, die het beduidend beter doen dan de plaatselijke voetbalclub. Nu maar afwachten of de voorsprong van 5 punten op ONI, die laatste staan, genoeg is.