Regen had dit seizoen al een paar keer roet in het eten gegooid voor Juliana, en ook voor zondag 2 december was er veel regen voorspeld. De wedstrijd in Zeeland kon toch gewoon doorgaan, en dit keer pakte dat goed uit voor Juliana.

In de eerste helft was het vooral Juliana wat de klok sloeg. Binnen de 10 minuten was het Stein Jacops die vanaf rechts naar binnen sneed, en de bal keihard op de buitenkant van de paal schoot. Even later kon ook Camiel van Geenen van net buiten de zestien aanleggen, zijn schot werd echter stijlvol door de Zeelandse doelman tot corner verwerkt. Het spel golfde op en neer, de Juliana defensie stond goed, waardoor er geen kansen werden weggegeven. 10 minuten voor rust werd Juliana opnieuw gevaarlijk, Justin Jacops kwam helaas net een teenlengte tekort om succesvol te zijn, en gleed de bal over het Zeelandse doel.

In de tweede helft trok Juliana het spel meer en meer naar zich toe, en werd het ook een aantal keren gevaarlijk, een doelpunt leverde dit echter nog niet meteen op. Festilent op haar beurt bleef ook aanvallend denken, maar stuitte telkens op de solide Juliana defensie. Tekenend voor de wedstrijd was dat het enige doelpunt van de wedstrijd vanaf de strafschopstip moest komen. Een combinatie door het midden tussen Syb Daverveld en Camiel van Geenen, bracht laatstgenoemde binnen de beruchte lijnen met de 1-0 op de schoen. Voordat hij uit kon halen werd hij ten val gebracht en wees de scheidsrechter terecht naar de elf meter stip. Berry van Krijl bleef koelbloedig en scoorde de 0-1.

Hierna ging Festilent wat opportunistischer voetballen en dit zorgde nog voor enkele hachelijke momenten voor het Juliana doel. Jasper Bergmans hield echter zijn doel schoon en zo konden de 3 punten mee terug naar Mill, Juliana heeft nu weer aansluiting met de middenmoot.

Festilent - Juliana: 0-1 (0-0)
Scheidsrechter: Meier (Reek)
Toeschouwers: 125
Doelpunten:
85' 0-1: Berry van Krijl (pen)
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens van den Hoven (45' Ruud Relou), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Stein Jacops (54' Syb Daverveld), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Gijs Wijdeven, Max Hermanussen