Na rijp beraad is besloten het komende Nachttoernooi te houden op zaterdag 29 december ’18. Het loopt door tot zondag 30 december met de afsluiting rond de klok van 01.00 u.

Aanmelden om 18.00 u. en aanvang van de happening is om 18.30 u. in sporthal De Looierij te Mill.

Het deelnemen eraan is een mooie gelegenheid om de ‘Kerstcalorieën’ een sportieve uitlaatklep te geven. Tevens is het een fantastische gelegenheid om in een amicale sfeer met sportvrienden, collega’s, buurtgenoten en familieleden middels dit treffen het ‘Oude Jaar uit te luiden’. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, waar Patrick en zijn kornuiten garant voor staan.

Op zaterdag 29 december begint het toernooi om 18.30 u. in Sporthal De Looierij te Mill. Iedereen dient daartoe om 18.00 u. present te zijn. Ongeveer 18 teams strijden in 3 poules om de hoogste plaatsen. Vooraf vinden selectierondes plaats. Dit om de teams naar sterkte in te kunnen delen. Om 19.30 u. zullen deze wedstrijden erop zitten. Na ’n korte pauze worden de poulewedstrijden gespeeld. Ieder team zal strijden tegen min of meer gelijkwaardige tegenstanders. Rond 01.00 u. zullen de winnaars van de poules bekend zijn. De overall winnaar is de winnaar van de sterkste poule. Rond de klok van 01.30 u. vindt de prijsuitreiking plaats. Vraag is of ‘B.C.S. Thoonen’ weer in staat is om de wisselbeker mee naar huis te nemen. Het team daagt anderen uit om op sportieve wijze hen de trofee afhandig te maken.

De Toernooicommissie is haar sponsoren dankbaar voor hun inbreng. M.n. de ondersteuning van Albert Heijn van de Ven en de Rabobank te Mill wordt erg op prijs gesteld. Bosch Car Service Thoonen stelt de wisselbeker en poulebekers beschikbaar. Omdat het aantal teams dat deel kan nemen beperkt is, wordt aangeraden niet al te lang te wachten met aanmelding. Het handigst gaat dit via de site www.apollomill.nl onder het kopje ‘Nachttoernooi’. Na de informatie gelezen te hebben, klik je rechtsboven op ‘Reglementen’. Lees deze goed door en klik dan onderaan op ‘Inschrijfformulier Nachttoernooi’. Hier kun je je digitaal aanmelden en vind je tevens een formulier om te downloaden. Ook kun je de in te vullen gegevens rechtstreeks versturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is van belang het reglement goed door te lezen, aangezien men door zich aan te melden akkoord verklaart met de inhoud hiervan. Tevens vindt men op het inschrijfformulier de mogelijkheid en termijn van betaling. (doorscrollen)

V.V. Apollo verwacht weer een grote opkomst m.n. van de teams, die al enkele malen deel genomen hebben aan dit Brabants gezellige toernooi. Zij weten, als geen ander, hoe amicaal en sportief mensen al sportend met elkaar om kunnen gaan. Nieuwkomers zijn en blijven natuurlijk ook van harte welkom, maar moeten dan niet te lang wachten om van de partij te zijn. In de sportkantine van sporthal De Looierij te Mill zal het zondagnacht 19 januari nog lang en gezellig vertoeven zijn.