Decovisie heeft het juiste plaatmateriaal voor uw interieurproject! Uw partner wanneer u op zoek bent naar het juiste materiaal én sfeer voor uw interieurproject.

Het bedrijf beschikt over materialen die beleving brengen in uw ruimte. In het centraal gelegen Den Bosch beschikt het bedrijf over twee inspiratiestudio’s waar de nieuwste materialen worden getoond op het gebied van wandoplossingen en decoratief, constructief én duurzaam plaatmateriaal voor interieurtoepassingen. Het bedrijf denkt graag met u mee voor de afwerking van projecten van retail tot horeca en van gezondheidszorg tot wellness. Er wordt geopereerd in een uitgebreid netwerk van interieurbouwers en ontwerpers en kunnen er zo voor zorgen dat uw inspiratie uitgevoerd kan worden.

Het bedrijf levert niet alleen decoratieve en constructieve oplossingen, ook op het gebied van functionaliteit wordt er mee gedacht. Akoestiek, vochtwering, brandwering en lichtgewicht plaatmateriaal; uitdagingen waarin het bedrijf verschillende materialen kan aanbieden om tot een passende oplossing te komen.

Nieuwsgierig geworden? neem dan een kijkje op www.decovisie.com. Uw ontdekkingsreis qua interieur en materialen begint bij Decovisie Den Bosch.

Juliana dankt deze sponsor voor hun ondersteuning aan onze vereniging en wenst het alle zakelijke succes.