Het 1ste Damesteam van volleybalvereniging Vollan ’65 uit Langenboom, dat het momenteel erg goed doet in de zaterdagcompetitie, werd van nieuwe wedstrijdshirts voorzien door de Firma HAKU uit Schaijk, de witgoedspecialist in de regio.

Deze foto van Vollan DS 1 is gemaakt in de winkel van HAKU aan het Europaplein in Schaijk samen met de sponsoren Hans en Mia Kuijpers. Namens Vollan ’65 en natuurlijk namens de speelsters van Vollan DS 1 een woord van dank aan de sponsoren.

Kampioenenbal Vollan ’65 jeugdteams in de Wis

Diverse teams van Vollan ’65 leverde een unieke prestatie in de geschiedenis van Vollan ’65. De teams van Nivo 3,4,5, 6.2 uitkomend in de CMV Zondagcompetitie alsmede het Vollan MB 1 team, uitkomend in de zaterdagcompetitie werden gekroond tot winterkampioen. Het bleef tot op de laatste speeldag van de competitieronde buitengewoon spannend welke teams er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor zouden gaan. Mooie en misschien ook wel gelukkige bijkomstigheid in de zondagcompetitie was dat deze laatste speelronde in de eigen vertrouwde sporthal de Wis werd afgewerkt. Uiteindelijk werden de reeds genoemde teams kampioen in deze thuiswedstrijden en je kunt wel raden dat er na afloop van het laatste toernooi, gespeeld op 16 december een feeststemming heerste van jewelste.

Ook het team van Vollan MB1 verdiend een dikke pluim met het behaalde kampioenschap. Na het desastreus verlopen seizoen 2017-2018 hebben zij ongelooflijk veel karakter getoond en werden ook zij gekroond tot winterkampioen.

Een puike prestatie van de groeibriljanten van Vollan.