Met de feestdagen achter de rug stond Siebers/Klick ’15 vandaag weer in de startblokken tegen BMC.

Helaas zijn twee basisspeelsters geblesseerd, maar met een super tweede team werd er voor gezorgd dat er met een volledig team gestart kon worden. Vanaf de eerste seconde was het Siebers/Klick ‘15 die het initiatief nam. Het baltempo lag hoog en de meiden werkten zowel in de aanval als in de verdediging erg hard voor elkaar. Hierdoor kwam Siebers/Klick ‘15 ook al gauw op een 2-0 voorsprong. Dat zorgde voor een positieve vibe! BMC wist hier wel antwoord op te geven en veranderde het aanvalsspel. Met een 5-3 voorsprong wist Siebers/Klick ’15 door middel van twee korte kansen nog snel met 7-3 de rust in te gaan. In de rust werd het team erop voorbereid dat BMC anders zou gaan starten, zij zouden zich niet snel gewonnen geven. Ondanks deze signalen liet Siebers/Klick ’15 zich in de tweede helft vanaf het begin overrompelen. Waar de kansen in de eerste helft wel vielen, lukte dat nu niet. Daarentegen vond BMC de korf beter en kwamen zij steeds dichterbij. Met een aantal tactische wissels probeerde coach Man-Kit wat nieuwe combinaties uit, maar ook dat ging helaas wat moeizamer. Toch bleven de koppen omhoog en werd er geknokt om de voorsprong te behouden. Vlak voor heb eindsignaal wist BMC de allereerste voorsprong in de wedstrijd te behalen: 8-9. Na alle strijd die geleverd werd en de voorsprong die de hele wedstrijd in eigen handen was geweest, was er nu nog 1 minuut op de klok. In de laatste minuut wist Imke Bens gelukkig nog een afstandsschot te scoren waardoor de eindstand 9-9 is geworden. Met opgeheven hoofd een puntje in huis gehouden.
Voor Klick '15 scoorden: Marja Derks, Channe Janssen, Imke Bens en Sanne Bens 2x, Rian Derks 1x

v. Grinsven/Albers Klick 2

Ook v.Grinsven/Albers Klick ’15 2 kon weer met nieuwe energie beginnen na de feestdagen. Dat is te zien! Er wordt sterk gestart zowel aanvallend als verdedigend. Het scoreverloop gaat snel op en neer, maar tegenstander Altior wordt goed bijgehouden. Met twee puntjes achterstand wordt de rust ingegaan. Na de rust is het de ploeg uit Heeswijk-Dinther die het heft in handen neemt. Het laatste kwartier is conditioneel en mentaal erg pittig, maar er wordt continue strijd geleverd. Het harde werken wordt helaas niet beloond; 8-13 is de eindstand.

Klick '15 MW2 - MIKO ’76 MW1: 5 - 8
NAS E1 - Klick '15 E1: 17 - 4
Fortuna D1 - Klick '15 D1: 9 - 2
Klick '15 2 - Altior 2: 8 - 13
Klick '15 1 - BMC 1: 9 - 9