Op zondag 13 januari was het in café zaal Royal in Mill dan eindelijk weer zover voor de fanatieke Millse tafeltennisspelers en speelsters.

Daar een dag van te voren de loting al bekend was gemaakt via sociale media om de deelnemers extra te prikkelen gingen ze allen zeer gemotiveerd aan de slag. Dit jaar werd er in drie verschillende klassen gespeeld, Recreanten, dames en de Mitac competitiespelers.

Op alle verschillende niveaus werd er gestart poule wedstrijden waarna de spelers door gingen in een knock-out fase. De 3 finales werden allen achter elkaar gespeeld.

Bij de dames wisten Linda Vugts en Ester Vloet (laatst genoemde winnares van 2018) door te stoten naar de finale. Linda wist deze finale overtuigend te winnen met 2-0.

In de recreanten klasse was het Mark Teunissen die met de winst er van door ging na een 2-0 overwinning op Pieter Slaats.

De laatste finale die op het programma stond was tussen Bartosz Borowiak en Arjan Jilesen. In de poule had Bartosz al overtuigend gewonnen met 3-0 van Arjan en in de finale maakte Arjan het hem wel iets lastiger maar bleek toch een maatje te klein voor Bartosz en verloor kansloos met 2-0.

Na de finales werd de dag afgesloten met een heerlijk buffet en de nodige drankjes.