Afgelopen zaterdag was er een competitiedag voor het tweede zitvolleybalteam van Apollo in Mill. Apollo moest de eerste wedstrijd tegen Allvo 2 uit Almere. De winnaar van deze wedstrijd zou de rest van de dag tegen de top 3 spelen van de poule en de verliezer tegen de onderste 3 teams.

De eerste set moest Apollo 2 er even in komen en het niveau was nog niet optimaal. Allvo was iets sterker en won de set met 22-25. De tweede set liet het team uit Mill beter spel zien en sleepte nipt de set met 25-23 binnen. Een beslissende derde set moest er komen. Net als de vorige sets waren de teams zeer aan elkaar gewaagd. Op het einde hadden beide teams enkele matchpoints maar Apollo maakte het laatste punt en won met 18-16.

De volgende tegenstander was Volley Tilburg, dit team heeft dit seizoen nog geen enkele set verloren en zij steken ver boven de andere uit. Dat bleek ook in de eerste set, Tilburg was heer en meester. Echter in de tweede set ging Apollo 2 erg sterk van start met een hele goede serve. De gasten bleven ver achter en konden het tij niet keren. Apollo 2 won de set met 25-18. Weer een beslissende derde set, en Apollo 2 ging weer erg goed van start. Het Millse team nam een voorsprong en bij 11-7 leek de winst binnen handbereik te zijn. Helaas pakte de Tilburgers hun niveau weer op wat ze al het hele seizoen hadden laten zien. Alles leek mis te gaan bij Apollo 2 en Tilburg won alsnog de winnende set. Jammer voor Apollo 2, maar zij hebben wel als enige één set kunnen afsnoepen van de koploper.

In de laatste wedstrijd was Zaanstad de tegenstander, zij stonden met even veel punten als Apollo 2 op een tweede plaats. Weer moest Apollo 2 vol aan de bak. Zaanstad begon erg sterk en Apollo 2 was niet bij machte om de tegenstander te breken. De gasten wonnen overtuigend met 13-25. Het tweede gedeelte was het tegenovergestelde van de eerste, Apollo was de betere en won met 25-17. Er was helaas geen tijd meer om een beslissende derde set te spelen.