In een meer amusante dan goede wedstrijd werd deze derby met 4-0 in het voordeel van Vollan MC 1 beslist.

Bij vlagen werd er door beide partijen goed gevolleybald maar over de gehele wedstrijd gezien was het een rommelige derby maar wel een met een hoog amusementsgehalte voor het publiek. Vollan bleek uiteindelijk wel de ploeg met de betere kwaliteiten wat uiteindelijk ook tot uiting kwam in de uitslag. Setstanden van 25-13/25-13/25-19 en 25-17 laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Als je het mij vraagt wel weer een bewijs dat het spelen van zulke derby’s de leukste wedstrijden zijn, zowel voorde speelsters als voor het publiek. Prima overwinning voor het team van de coaches Chanty en Monique.

Vollan DS2 behaalde eveneens een weliswaar zwaar bevochten maar wel prima 4-0 overwinning tegen Ovoco uit Oss. Het spel was nou nog niet je van het maar het uiteindelijke resultaat weegt naar mijn idee toch nog het zwaarste en als je in zo’n lastige uitwedstrijd 5 punten mee naar huis kunt nemen moet je zeer zeker tevreden zijn. Setstanden van 20-25/22-25/19-25 en 24-26 geven wel aan dat het zeer zeker geen jump over was.

Vollan MB 1 kreeg een tik op de neus. Tegen Set Up uit Meerlo waar je altijd goed volleyallende teams tegen krijgt leden zij een 3-1 nederlaag. Erg benieuwd hoe de kampioen van de 1ste competitiehelft zich staande zal houden in de hoofdklasse waar zij door het behalen van het kampioenschap naar zijn gepromoveerd.

Vollan DS 1 moest hun competitiewedstrijd eigenlijk afgelopen dinsdag spelen tegen Skunk uit en in Veghel. Deze wedstrijd werd vanwege de slechte toestand op de weg in goed overleg verplaatst naar een andere datum. Vollan MC 2 was tevens vrij van competitieverplichtingen.