Op zondag 27 januari stond Klick ’15 1 tegenover Corridor. De ploeg uit Son en Breugel was de laatste tegenstander van de eerste ronde binnen de poule en tevens de hekkensluiter.

Toch wees trainer/coach Man-Kit de dames van Klick ’15 erop dat het team niet onderschat mocht worden. Vanaf het eerste fluitsignaal ging Klick ’15 er voor. Het duurde even voordat de korf gevonden werd. Het eerste doelpunt viel aan de kant van Corridor. Door middel van een overtreding aan de kant van Klick ’15 wisten zij een vrije worp goed te benutten. Klick ’15 had daar snel antwoord op en scoorden door middel van twee afstandsschoten de 2-1. Na weer een vrije worp aan de kant van Corridor die ook weer werd benut, was het Klick ’15 die het heft in eigen handen nam. De verdediging stond als een huis en de doelpunten bleven vallen. Goed uitgespeelde kansen zorgden ervoor dat met maar liefst een 8-2 voorsprong de rust in werd gegaan.

Een aandachtspunt voor Klick ’15 naar aanleiding van de vorige wedstrijden, was om fel te starten in de tweede helft. Die opdracht wisten de dames goed te volbrengen. In de verdediging kon de thuis spelende ploeg de tegenstander uit hun spel halen door goed voor te verdedigen. Het initiatief bleef bij Klick ‘15. De dames hadden vertrouwen in elkaar, werkten voor elkaar waardoor de doelpunten bleven vallen en de voorsprong werd uitgebreid. Met een eindstand van 14-5 bleven de punten wederom in eigen huis.

Voor Klick ‘15 scoorden: Sanne Bens 5x, Dymphe van de Berg 3x, Imke Bens 2x, Channe Janssen, Marja Derks, Rian Derks en Irma de Kleijne 1x

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Koploper Be Quick 3 bleek ook daadwerkelijk een maatje te groot voor Klick ’15 2. In de eerste helft werd er flink tegenstand geboden en deden de dames niet onder. Met een stand van 5-7 was het rust. Helaas kon het team uit Nuland de tweede helft een tandje bij schakelen en werd de thuisspelende ploeg overrompeld. Alles vloog erin. De wedstrijd eindigde in een stand van 5-22.