Het eerste team van Mill mocht afgelopen week sinds twee seizoenen 3e klasse gespeeld te hebben zijn opwachting in de 4e klasse maken. De Millse mannen kwamen goed uit de start blokken.

Jeroen Engels, Ad van Houtum en Rudolf Maas zorgde voor een uitstekende start tegen GTTC Groesbeek 5. In het begin leek het nog spannend te worden maar al snel werd het duidelijk dat de Millse mannen geen kind zouden hebben aan de tegenstander uit Groesbeek. Met een 9-1 overwinning is de verwachting dat de Mitac 1 bovenin mee zal gaan draaien in de 4e klassen en wellicht weer kans maken om te promoveren naar de 3e klasse.

Mitac 4 - AKRIS 6 start seizoen met nederlaag

Dinsdag 29 januari was het voor de mannen van Mitac 4 weer de start van het nieuwe seizoen. Mitac ontving in de eerste wedstrijd de dames van Akris 6 uit Nijmegen. Leon kwam goed uit de startblokken, bleef goed bij, maar kon de partij niet naar zich toetrekken, stand 0-1. Vervolgens was het de beurt aan Gradje, maar hij moest ook z’n meerdere erkennen in de tegenstander, stand 0-2 Herman kon z’n eerste partij wel verzilveren en bracht de stand op 1-2. Vervolgens werd er gedubbeld door Leon en Gradje Samen konden ze de dames ook niet verrassen, stand 1-3. Ook de tweede partij ging voor Gradje verloren, stand 1-4 De tegenstander was voor Leon in z’n tweede partij wederom te sterk, stand 1-5 Herman won ook z’n tweede partij, en bracht de stand op 2-5 De beurt was aan Gradje om nog wat te doen aan z’n persoonlijke score, maar helaas, geen overwinning, stand 2-6 Herman pakte z’n derde punt, stand 3-6 Leon kon uiteindelijk niks meer aan de achterstand doen, en verloor, waardoor de eindstand 3-7 is geworden.