Een zure nederlaag. Zo voelt de eindstand van 6-15 bij de wedstrijd tussen Klick '15 1 en DSV 1.

Net als vorige week vallen er veel doelpunten voor de tegenstander in de eerste speelhelft. Klick '15 kan vooral de gemakkelijk scorende ploeg uit Diessen niet bijhouden qua scorend vermogen. Er worden prachtige aanvallen opgezet, maar de dames belonen zichzelf niet. De tweede helft kan invalster Ilse Thoonen met twee mooie afstandsschoten nog even laten zien wat de ploeg waard is.

v. Grinsven / Albers Klick ’15 2

Deze keer wordt in Mill de thuiswedstrijd tegen DSV 2 gespeeld. De wedstrijd start moeizaam voor het tweede team. Door veel korte kansen van DSV onder de korf ontstond er al snel in de eerste helft een achterstand van 1-6. Hierna ging Klick '15 strakker verdedigen en kreeg de ploeg uit Diessen minder ruimte om deze korte kansen te scoren. Door een aantal afstandsschoten van Britte en Sanne Verhoeven, was de ruststand 5-8.

Na de rust ging het gelijk op. Na de stand van 7-9 lukte het DSV toch om tot een ruime voorsprong te komen. De stand liep uit tot 7-16. Hierna was de wedstrijd gespeeld, echter liet Klick '15 het hoofd niet hangen en wisten ze toch nog een paar ballen in de korf te krijgen. Uiteindelijk sloten Klick '15 en DSV de wedstrijd af met een stand van 10-18.