Na een moeizame start vorige week in een nipt verloren wedstrijd tegen Herpen moesten Arjan, Martijn en Erik aantreden tegen TT Nijmegen.

Arjan en Erik konden in hun eerste wedstrijd geen precisie en overtuiging vinden en beide verloren dan ook redelijk kansloos. Het was Martijn die de omkeer in de avond moest brengen, zijn wedstrijd ging dan ook overtuigd naar Mitac.

De dubbel werd een zwaar bevochten partij welke in de 5e game toch verloren werd.

Ondanks alle inzet en ook pech kon Erik geen enkel punt binnen halen. Gelukkig wisten Martijn en Arjan hun overige punten binnen te harken. Waarbij een eenvoudige 5e game van Arjan tegen Ben in schril contrast stond van de verloren zwaar bevochten 16-18 stand van de 4e game.

22 februari staat de uitwedstrijd naar Heteren op het programma en zal Mitac 2 weer volop er tegenaan moeten gaan.

MITAC 3 wint tegen directe concurrent Herpen

Op dinsdag 5 februari vond de topper plaats tussen Mitac 3 en Herpen 10. Mitac had op de ranglijst slechts 1 punt voorsprong en wilde graag de toppositie behouden. Het team bestond dit maal uit Vincent, Ben en Hans. Hans won zijn eerste partij maar Ben werd door de ongeslagen Noor verslagen waarna Vincent er weer voor zorgde dat Mitac op voorsprong kwam. Het dubbel was een prooi voor Ben en Hans waarna zowel Ben als Hans ook direct de volgende enkelpartijen won. Tussenstand 4-1 in het voordeel van Mitac. De resterende partijen werden door Hans ( 2x ) en Ben gewonnen en moest Vincent zijn meerdere in Noor en Henk erkennen. Uitslag uiteindelijk 7-3 waarna we er nog een lekker pilske op gedronken hebben. ONI 10 won hedenavond met 8-2 van GTTC 7 zodat zowel ONI als Mitac na 2 wedstrijden koploper zijn met 14 punten